Pagini

aprilie 21, 2010

PRIETENU' MEU ELEFANTUL

Dragomir a iesit in presa de astazi cu doua declaratii. Prima il vizeaza pe Gigi Becali, somat sa-si plateasca amenda, in caz contrar Steaua urmand sa nu mai fie programata in campionat. A doua declaratie a lui Mitica are scopul de a-l ironiza pe Marian Iancu, Seful LPF întinzand insa in realitate o noua capcana jurnalistilor. De ce ? Pentru ca Timisoara continua sa se bucure de clementa Comisiilor LPF (apropo de neprogramari) desi: 1.Nici pana acum, Gigel Bucur nu si-a încasat toate drepturile conform fostului contract cu FC Timisoara 2.Nici pana acum, Florentin Marinescu (fost preparator fizic la Poli) nu a primit din partea Timisoarei ceea ce i se cuvenea desi omu' are o sentinta DEFINITIVA inca din februarie 2009. Cu Gabi Balint si cu cei de la "U" Cluj chiar nu stiu ce s-a mai întamplat, dar e cert ca in ambele cazuri s-a lasat cu întarzieri. Si nu mi-aduc aminte ca Timisoara sa fii lipsit vreo etapa de pe teren. Asa stand lucrurile, parca e mai bine sa te numeasca, la mişto, Dragomir, "Elefant" si sa creada lumea ca nu esti prieten cu el, decat sa nu te programeze. Corect ?

3 comentarii:

  1. Vrei sa spui ca Iancu ar fi prieten apropiat cu Mitica?Dupa cate ajutoare a primit Timisoara asa ar parea,insa ei sunt prieteni doar pe interes,daca nu,toti conducatorii din campionatul romanesc ar insemna ca sunt prieteni buni cu Dragomir,si n-ai cum sa fii prieten cu atatia oameni fiecare cu ideile si interesele lui,pe atatia bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vroiam sa scriu de mult la Fabrica De Sport poti sa-mi dai o adresa de mail?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca "prietenie" e cuvantul potrivit si evident ca interesele reciproce intretin aceste relatii intre Dragomir si unii dintre finantatori. Asa e si acum cu Iancu pentru ca in "razboiul" cu Steaua, Dragomir e sustinut de Timisoara.

    Legat de adresa de mail incearca la fabricadesport@telesport.ro ; Daca nu e buna, te rog sa revii cu un comentariu

    RăspundețiȘtergere