Pagini

aprilie 17, 2010

Stiri scurte dar bune

Disperat sa-si pastreze punctele pierdute la "masa verde" in fata Timisoarei, George Copos a anuntat cu "surle si trambite" ca l-a contactat pe celebrul avocat Jean Louise Dupont in vederea procesului de la TAS. Patronul Rapidului s-a linistit insa imediat dupa ce belgianul i-a transmis ca onorariul sau se ridica la 100.000 de euro. Indiferent daca va castiga sau nu cauza Rapidului.

Incadrat OFICIAL la Dinamo, Petre Buduru "taie si spanzura" in curtea Astrei Ploiesti. Cu acordul patronului Ioan Niculae, evident. Desi n-are probleme mari cu banii, afaceristul l-a ascultat pe Buduru ("Trebuie sa tinem jucatorii sub presiune !") si nu le-a dat ploiestenilor salariile pe ultimele doua luni. Rezultatul ? Astra nu a castigat niciun meci in ultimele 6 etape.

Suparat pe ce se intampla la Astra, Nicolo Napoli va pleca 100 % de acolo cel tarziu la finalul sezonului. Agentul italianului da deja "tarcoale" Rapidului si Vasluiului dar, intai de toate, trebuie sa astepte ca Andone sau Lacatus sa nu-si indeplineasca obiectivele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu