Pagini

aprilie 29, 2010

INCĂ O "FRECŢIE"

Chiar ma întrebam de ce DNA-ul nu mai da niciun semn de viata in Liga 1. Serea si Martiş sunt ultimele noutăţi ale Cazului "Penescu" care ar fi trebuit sa declanşeze schimbari majore in fotbalul asta mizerabil. Nici gând, motiv pentru care sunt convins ca (şi) anchetarea celor doi este INUTILA. Cum e posibil sa arestezi doar arbitrii, observatori sau presedinti de club din generatii si perioade diferite, iar pe cei care conduc de zeci de ani "Sistemul" sa-i lasi, la infinit, in pace ? Serea, Martis, Bogaciu, Penescu sau Savaniu nu au fost decat niste bieţi "executanţi" care, in naivitatea lor, au crezut ca si-au însuşit rapid "regulile jocului." Au platit, dar e revoltator ca doar din aceasta categorie se aleg "victimele". Fotbalul romanesc e intr-o putrefacţie avansata si NIMENI nu are curajul sa încerce macar sa-l curete cu adevarat. Interesele sunt foarte mari iar atunci cand nu au legatura cu banii care pleaca din fotbal catre alte direcţii, ţin de metodele reciproce de santaj care taie de la radacina orice semn(al) al "deratizarii".

5 comentarii:

  1. Domnule Grigoroiu...daca asa este la Liga 1, cum credeti ca sunt arbitrii din ligile inferioare? ce e acolo? cum poate sa urce ceva de acolo si sa fie de calitate?

    RăspundețiȘtergere
  2. In ligile inferioare e jale. Cu arbitrii, cu observatori, cu tot ce vrei tu. Tocmai aici e buba. Ca aia e o competitie nebagata in seama de nimeni. Nici macar de cei de la DNA. Nu are cum sa urce ceva de calitate pentru ca insasi notiunea de a fi "arbitru de Liga 1" presupune sa te compromiti pe la ligile inferioare ca sa te adopte "Sistemul"

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca nici nu se urmareste sa se prinda pestii cei mari,oare daca DNA-ul chiar ar fi vrut sa faca o curatenie adevarata n-ar fi putut sa-i infunde?Eu cred ca da,si mai cred ca de Penescu,Serea,Martis si restul gloatei se ocupa cineva mic de la DNA,care n-ar putea agita valurile prea tare,doar asa sa se agite lumea ca vezi doamne-stai linistit DNA-ul lucreaza pentru tine.

    RăspundețiȘtergere