Pagini

aprilie 02, 2010

IARTA-I, RENZO, CA NU STIU CE FAC !

La nici 24 de ore de la instalarea lui Andone pe banca Rapidului, managerul sportiv Renzo Rossi si-a anuntat plecarea din Giulesti. Decizie 100 % previzibila daca ne gandim ca Andone l-a sunat din Bulgaria pe Nicolae Manea ca sa-i castige "prietenia", iar ulterior i-a transmis lui Copos ca are nevoie de un "manager general care să se priceapă la fotbal, care să mă ajute". De parca n-ar fi avut. Pentru cine stie insa cu adevarat ce valoare au unii oameni din fotbal, e usor de inteles ca George Copos a bifat inca o gafa manageriala lasandu-l pe Rossi sa plece. Omu' venea dintr-un "film" in care Taban, Sichitiu, Zotta sau Dinu Gheorghe nu vor juca niciodata. Mai nou, mi-am dat seama ca nici Andone nu poate "juca". Departe de mine sa-i sar in aparare italianului, dar nici nu pot sa nu-mi aduc aminte cum si-a facut treaba la FC National, CFR Cluj, Steaua sau Poli Iasi. A cazut insa prada (pentru a treia oara in cariera !!!) "Farmecului Vietii", iar singura consolare a lui poate fi ca din Giulesti au plecat, umiliti, oameni mult mai celebri decat el.

2 comentarii:

  1. pacat de Renzo, sincer. E un super om. Si meserias. Sper sa reinnoade colaborarea cu Cristiano, pe viitor. Cat despre "nea George", te mai mira ceva???

    PS Punem pariu ca Andone nu prinde toamna sub Grant? Si atunci se va apela din nou la Nae, acest Ţălnar de Giulesti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Traian, nu pun pariu pentru ca ai dreptate. Din fericirie, Renzo si-a dat seama ca nu are nimic in comun cu "gloata" aia de acolo. De nea George ce sa zic, cum iti asterni, asa dormi

    RăspundețiȘtergere