Pagini

iunie 11, 2010

VAMA DEZINFORMĂRII ; NAPOLI LA FC BRAŞOV !

Ca şi Victor Piţurcă, Dinu Gheorghe se alintă şi foloseşte presa pentru a-şi face el jocurile. "Patronul îl vrea pe Bergodi la Braşov, eu încă nu ştiu ce fac", declară cel poreclit "Vamă" pe site-ul Gazetei lăsând să se înţeleagă inclusiv că ar putea să rămână sub Tâmpa. Realitatea e cu totul alta oameni buni. Adică: 1. Lui Ioan Neculaie i s-a luat de Dinu Gheorghe după ce acesta a facut "praf" un buget de aproape 5.000.000 de euro. 2. Patronul Braşovului s-a întâlnit recent cu noul antrenor al echipei dar respectivul NU este Cristiano Bergodi. Ştiu cum îl cheamă, ştiu unde se află în acest moment, ştiu când va fi prezentat oficial dar nu ar fi corect faţă de "sursa" mea să dezvălui prematur aceste lucruri. Dar tu, nene Dinu, e frumos ce faci ? UPDATE: Ioan Neculaie mi-a luat-o înainte şi a anunţat că italianul Nicolo Napoli va fi noul antrenor al Braşovului.

4 comentarii:

  1. Ori e Gabi Stan, ori e Nicolo Napoli... viitorul antrenor al Brasovului, desi eu cred ca tot Bergodi va antrena sub Tampa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sebi, scrie negru pe alb ca nu e Bergodi. Cat despre Stan sau Napoli, eu zic sa mai astepti f f putin si vei afla daca e vreunul dintre ei sau altul pe care nu-l banuiesti

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi, romanii, vrem sa ii ajungem pe englezi la barfe si zvonuri. Unele sunt previzibile, altele vin de la "ciripitori" din cadrul cluburilor. Exclusivitatile privind venirile unor antrenori sau jucatori sunt doar de moment. Eu zic ca sunt mai importante rezultatele muncii antrenorilor si jucatorilor, analiza rezultatelor, cadrul general. Vorba lui Hagi: nu conteaza cum incepi, conteaza cum termini.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sebi, de undeva tot trebuie sa vina zvonurile. Conteaza daca ele se confirma sau nu. Cat despre Hagi, are mare dreptate cu ce zice. El a inceput ca antrenor in 100 de locuri si nu a terminat in niciunul dintre ele. Evident, nu doar din vina lui.

    RăspundețiȘtergere