Pagini

iunie 09, 2010

SUNT BUN DAR NU MĂ CREDE NIMENI !

"SCRIUDREPT" a fost PRIMUL "canal" din presa de sport pe care a venit informaţia că Mihai Stoichiţă este noul antrenor de la Astra Ploieşti. Se întampla în urmă cu 5 zile !!! şi atunci când am dat-o şi eu mai departe, aproape că am fost făcut impostor pentru dezinformarea opiniei publice. Mai mult, Directorul Sportiv al Astrei, Costel Lazăr mi-a "desfiinţat" într-un mod grosolan ştirea când a intrat prin telefon la Sport Center. Astăzi văd că şi Pro Sport anunţă că Stoichiţă a semnat după ce sâmbătă titra mândru pe online: "Exclusivitate - Stoichiţă tratează cu Astra ! " Nu dragilor, nu a fost, de data asta, exclusivitatea voastră. Ca să nu mai vorbesc de faptul că aţi scris abia AZI că omul a semnat deşi el dăduse cu băţu' încă de VINERI.

4 comentarii:

  1. Crezi ca-i ceva nou pentru presa noastra?
    Totusi, trebuie intelesi deoarece principalul lor "sponsor de stiri", Gigi, a intrat in vacanta prelungita si acum se lucreaza cu imaginatia.
    Apropo, pana la ora 13 pe niciunul din site-urile celor doua ziare mari de sport nu a aparut nimic despre faptul ca azi sunt exact 20 ani de la marea victorie obtinuta in fata URSS-ului in 90. Dar macar ne impacam cu ideea ca Dasaev nu a uitat..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marturisesc ca nici eu nu stiam ca exact in urma cu 20 de ani am jucat cu URSS-ul. Ce panalty a primit Lacatus..........

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite, cu permisiunea ta te-as ruga daca ai ocazia in emisiunile tale sa-l intrebi pe d-ul M.Radulescu daca la Scoala de Antrenori se predau si lectii despre penalty, cu siguranta Lacatus poate fi materie prima pentru multe ore de studiu ;)
    Pe Blog de Fotbal am avut noi grija sa amintim...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai degraba la cursurile de arbitri.
    PS: La primul meu raspuns e "penalty", nu "panalty"

    RăspundețiȘtergere