Pagini

iunie 03, 2010

(IN)VIZIBILII

Am trăit să o aud/văd şi pe asta. Echipa Naţională, cică, nu ar fi făcut rating la postul care a transmis amicalul cu Macedonia. Deşi cunosc pe propria piele că "cifrele" nu mint, mi se pare stupefiantă explicaţia: "cota Naţionalei se prăbuşeşte de la meci la meci". Nimic despre modul în care a fost "împachetat" evenimentul, nimic despre valoarea oamenilor pe mâinile cărora a încăput acel post. Incă incapabili să-l facă "vizibil" (nu vorbesc de acoperire) deşi beneficiază de cele mai tari programe/transmisiuni sportive de pe piaţă. Diletantismul care gestionează multe dintre investiţiile serioase făcute în ultimii ani în media de sport, reprezintă până acum "complicele" perfect pentru cei care domină topul audienţelor TV in acest domeniu. E ceva să ajungi in frunte cu Oncescu şi Valahu, cu şuşe în care mimează lupta nişte boschetari, cu gale "obosite" de wrestling, cu ştiri din care nu lipsesc ţâtele goale şi nu în ultimul rând cu un schizofrenic, văzut de şefii lui, drept expertul satirei în fotbal. Pe bune, ei sunt numărul 1.

2 comentarii:

  1. Nu stiu la ce schizofrenic te referi, dar banuiesc ca e vorba de Banciu. In afara de parerea lui despre Steaua, am cam aceleasi pareri despre fotbalul romanesc si despre majoritatea celor care-l inconjoara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu era greu de dedus la cine ma refer. Cat priveste parerile, sunt mai multe care coincid vis a vis de fotbalul romaesc. Ideea e ca personajul in speta a cazut in penibil cand si-a ignorat limitele.

    RăspundețiȘtergere