Pagini

iunie 25, 2010

"FLOCEA", CU OCHII IN SOARE

Inainte ca sa primeasca telefonul lui Piturca pentru a-l insoti la Steaua, Florin Marin a fost ofertat de Liderul Pandurilor, Marin Condescu. Suparat rau ca echipa a retrogradat, Condescu era convins ca a gasit omul potrivit sa readuca Targu-Jiul in Liga 1. Dupa minute bune de discutie, cei doi au "batut palma" prin telefon, urmand ca oficializarea "mariajului" sa se intample la fata locului, in orasul lui Brancusi. Zis si facut. A doua zi, Florin Marin se urca in masina si debarca la sediul clubului din Targu Jiu, unde-si daduse intalnire cu viitorul sau sef. Acolo, dai si asteapta pentru ca Marin Condescu intarzia sa apara si nici la telefon nu raspundea. Dupa doua ore de stat degeaba, "Flocea" a revenit in Capitala unde a aflat, stupefiat, numele noului antrenor al Pandurilor: Marius Baciu.

5 comentarii:

  1. Felicitari pentru acest stil inedit pe care l-ai abordat pe blog (nu cred ca mai exista un alt blog de sport cu specificul asta) dar nu inteleg de ce nu faci mai mult ca sa ti-l promovezi. Pacat de toate informatiile pe care le ai si nu le citeste decat o f f f mica parte din consumatorii de sport.

    Silviu-Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Silviu, iti multumesc. Vis-a-vis de sugestia ta, am mai spus-o: cu cat expunerea acestui blog e mai mare, cu atat creste posibilitatea ca "sursele" mele sa nu-mi mai impartaseasca unele informatii. Sper ca intelegi, de ce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ştiu câte cluburi de fotbal au preşedinţi de fotbal şi câte doar patroni de fotbal. Unirea Urziceni şi CFR Cluj s-au dovedit până acum, singurele echipe, organizate într-o manieră logică, pentru a face performanţă. Mă refer că se acordă o anumită încredere preşedintelului sau managerului general, care gestionează banii patronatului, în ceea ce priveşte aducerea de antrenori, jucători şi marketing... cel puţin la nivel teoretic. Legat de surse şi de informaţii, eu ca om care urmăreşte fotbalul, nu cred nicio varintă, fiindcă nimic în ţara asta nu mai e credibil, nici măcar adevărul. Presa (mai degrabă pseudo-presa) a făcut multe legende până acum, doar pentru a stimula imaginaţia limitată a unor oameni care nu pot verifica informaţia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sebi, cu prima parte iti dau dreptate. In ceea ce priveste partea a doua a comentariului tau, te rog sa-l suni pe Florin Marin (de preferinta sa nu-i spui de unde ai informatia) si sa-l intrebi doar atat: "E adevarat ca Pandurii au dat-o la intors dupa ce v-au ofertat ?". Astept raspunsul tau, dupa ce vb cu el, cat si al altora care cred ca vin cu "vrajeli" pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere