Pagini

iunie 16, 2010

EXCLUSIV: ZAMBON NEGOCIAZĂ CU BRAŞOVUL !

Poate cel mai controversat străin ce a avut de-a face cu fotbalul românesc, Claudio Zambon îşi pregăteşte o revenire (în prim plan) de "zile mari". Dupa ce joia trecută s-a întâlnit, alături de Nicolo Napoli, cu Ioan Neculaie, afaceristul italian se va deplasa săptămâna aceasta din nou la Braşov. In primul rând ca să asiste la "înscaunarea" oficială a conaţionalului său pe banca "stegarilor", iar in al doilea rând pentru a-şi negocia şi el o funcţie în cadrul clubului. Din sursele mele am aflat că Patronul Braşovului i-ar fi propus lui Zambon încă de la prima întâlnire funcţia de preşedinte al clubului, vacantă după plecarea lui Dinu Gheorghe la Rapid. Italianul a condiţionat însă răspunsul său de asigurarea unui buget care să ferească echipa de emoţii pe toata durată viitorului sezon. Cum acest lucru pare greu de realizat, Zambon ar intenţiona, mai nou, să meargă pe o "variantă" intermediară şi să devină (doar) consilierul lui Ioan Neculaie. Mâine pare să fie ziua decisivă, iar voi aveţi încă un motiv să ţineţi aproape de "SCRIU DREPT". (Foto:GSP)
UPDATE: Am reuşit să dau de Claudio Zambon: "Da, este adevărat că sunt în discuţii cu domnul Neculaie dar mai mult nu pot să comentez deocamdată. Să-l numească întâi pe Nicolo şi apoi mai vedem ce se va întampla cu mine !"

9 comentarii:

  1. Viorele, sper ca nu te ti de glume cu astfel de stiri

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Napoli se "inhaita" cu asemenea personaje in fotbal, atunci eu cred ca a plecat meritat si de la Craiova, si de la Astra, ca sa nu mai zic de la U Cluj si Brasov (unde a venit si a plecat de parca ar fi fost acasa la el). Pacat de FC Brasov, fiindca am prieteni pe acolo si orasul nu merita o rusine ca asta. Ca rezultate, nimic rau de spus, dar ca anturaj... Cine se aseamana, se aduna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sebi, nu sunt de acord cu tine. Zambon nu mi-e prieten dar nu pot sa nu observ ca nimic din ce-a fost acuzat nu s-a confirmat. Ca e el mai dubios, asta e altceva. Nu putea sa-i ofere gratis palmaresul lui Iancu daca te referi la "cazul Timisoara". Cat priveste rusinea, cred ca Brasovul nu merita un personaj ca Dinu Vama care a avut pe mana o caruta de bani si a lasat echipa pe locul 9.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Al Capone a fost acuzat de presa si de societatea americana de crime si alte nenorociri mari, dar el a fost inchis de politie doar pentru "evaziune fiscala". Italienii (cativa) sunt priceputi in afaceri subterane, pe care noi nu le cunoastem, dar nu ne ferim sa le dam dreptate, cand au probleme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci tot a existat o proba concreta impotriva lui Al Capone. Vis-a-vis de italieni e posibil sa aiba si afaceri subterane dar in fotbalul romanesc, cu exceptia lui Giannini la FC Arges, TOTI au facut treaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. In afara de Mandorlini, Zenga si Bergodi, niciun italian nu a mai obtinut nimic la nivel de trofee. Mandorlini a obtinut eventul cu CFR, Zenga - titlul cu Steaua, Bergodi - Supercupa cu Rapid; restul au venit cum au si plecat.

    RăspundețiȘtergere
  7. * restul au plecat asa cum au venit... (mea culpa pentru greseala de sus).

    RăspundețiȘtergere
  8. Am spus ca au facut treaba nu ca au castigat neaparat trofee

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu stiam ca performanta se masoara in trofee, nu in "treaba".

    RăspundețiȘtergere