Pagini

iunie 04, 2010

EXCLUSIV - Stoichiţă la ASTRA, Sabău la VASLUI !

Conştient că nu mai are nicio şansă ca să ramână la Steaua, MIHAI STOICHIŢĂ a acceptat oferta lui Ioan Niculae de a pregăti pe Astra Ploieşti, unde îl înlocuieşte pe Marin Barbu. Prahovenii au operat modificări şi în plan administrativ, PETRE BUDURU fiind învestit în funcţia de preşedinte. Buduru, de altfel, a condus din "umbră" clubul ploieştean şi în sezonul precedent fiind încadrat oficial ca Director Executiv la F.C. Dinamo.

Şi Adrian Porumboiu a mutat pe piaţa transferurilor găsindu-i rapid un înlocuitor lui Marius Lăcătuş. IOAN OVIDIU SABĂU a semnat cu echipa moldavă avand drept obiectiv cel puţin repetarea performanţelor realizate de galbeni-verzi în sezonul ce tocmai s-a încheiat. Luni, reprezentaţii cluburilor Astra Ploieşti şi F.C. Vaslui vor înregistra la Liga Profesionistă contractele noilor antrenori.

Următorul "transfer", ca şi făcut, in materie de antrenori este cel al lui MARIUS ŞUMUDICĂ la Rapid, fostul golgheter din Giuleşti urmând să semneze săptămâna viitoare.

2 comentarii:

  1. Mihai Lippi Slughita si-a gasit in sfarsit o echipa unde nu va mai fi antrenor secund. Bravo lui. Daca ar putea sa-i ia si pe Nicolita, Toja, Tanase si Argatseala cu el ar fi frumos.

    RăspundețiȘtergere