Pagini

iunie 23, 2010

ŢICLEANU, BUN DUPĂ REFUZUL LUI NAPOLI !

În urmă cu două zile, Adrian Mititelu anunţa mândru pe blogul său ca Aurel Ţicleanu va fi noul antrenor al Craiovei. De altfel, vrând să pară un tip 100 % serios, patronul din Bănie îşi informa cititorii constant despre orice avea legătură cu Universitatea (de exemplu, a dezminţit zvonul venirii lui Abel Balbo). Ce n-a vrut însă Mititelu să le spună oamenilor (şi le spune, în premieră, SCRIUDREPT) este că duminică l-a sunat in Italia pe Nicolo Napoli propunându-i să revină la Craiova. Pseudo-afaceristul oltean se gândea astfel că împuşcă doi iepuri dintr-un foc: aduce un antrenor care a demonstrat ca ştie meserie şi scapă şi de litigiul pe care-l are la TAS cu italianul (Napoli susţine că mai are de primit 180.000 de euro). Peninsularul însă nici nu a vrut să audă de o nouă înţelegere până când nu-şi recuperează toţi banii din vechiul contract, reacţie ce a stârnit mânia lui Mititelu care a luat în calcul serios varianta: Aurică Ţicleanu. (Foto: ProSport)

2 comentarii:

  1. Inteleg ca Napoli a fost un antrenor care a avut cat de cat rezultate la U Craiova (desi nu a castigat nimic), dar mie mi se pare ca esti cam obsedat de tot ce inseamna Napoli, din ce am observat. Poate o fi adevarat ca a fost sunat, sau nu, dar tot timpul aduci vorba de acest italian care a avut probleme si la U Craiova, si la U Cluj, si la FC Brasov, si acum la Astra. Nu o lua personal. E doar parerea mea, si s-ar putea sa gresesc, dar asa cred eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt doar "obsedat" sa aduc niste informatii si nu ma deranjeaza daca e vorba de acelasi om in 1000 de randuri. Obsedati ar putea fi, la propriu, acei presedinti care nu au alte variante de antrenor si tot aduc in discutie numele acestui om. Mie, unul, mi se pare o stire ca Mititelu i-a propus sa se intoarca.

    PS: N-am luat-o personal si intr-o f mica masura e justificata si observatia ta.

    RăspundețiȘtergere