Pagini

iunie 10, 2010

Citiţi şi vă cruciţi !

Răsfoind presa am dat peste PSEUDO - ŞTIREA ASTA culeasă de pe un site aflat sub "umbrela" Pro Sportului. Cred că (şi) un nebun ales la întâmplare de la Spitalul 9 ar fi fost capabil să scrie mai bine decât "ziaristul" nostru. Din păcate, foarte mulţi oameni de acest gen lucrează în presa de astăzi şi te întrebi din ce in ce mai des, daca mai merită să faci această meserie.

5 comentarii:

  1. Din lipsa de ...minte se ajunge aici.
    Iarasi am cautat prin ziarele de sport si nimic despre evenimentul trait de romani acum 40 de ani. Romania-Brazilia, ultima partida jucata de noi la "Mundialul" din 70, partida dupa care Emeric Dembrovschi a fost propus pentru "aleea cu statui".
    Ma intreb, se pot construi noi "Generatii de Aur" fara a le explica viitorilor fotbalisti cat de important a fost candva tricoul Nationalei?
    ..
    Cu permisiunea ta postez un link unde se pot gasi cateva randuri despre evenimentul amintit:http://www.blogdefotbal.com/2010/06/omul-cu-statuia-teribilismul-lui-dinu.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca va intelege vreodata Cristi Tanase ceva despre importanta tricoului Nationalei ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca i-am invata de mici sa respecte valorile poate ca ar intelege si "viitorii" Tanase...dar ce le dam noi in schimb?...tranferuri de senzatie si...pitipoance.

    RăspundețiȘtergere