Pagini

martie 05, 2010

SPORT CENTER


Este proiectul la care muncesc de aproape un an. L-am luat de la zero asa cum ai intra pe un camp plin de buruieni si incerci sa construiesti ceva comparabil macar intr-o mica masura cu "vecinii" indepartati. Cei mai multi, foarte puternici. Nu stiu daca am reusit deocamdata, dar stiu ca incet,incet consumatorii de specialitate au inceput sa se intereseaze/intrebe de Sport Center. Am ajuns si pe youtube click aici desi ceea ce se vede acolo nu prea cadreaza cu specficul si cu decenta emisiunii. Exista insa si o realizare in adevaratul sens al cuvantului si are legatura cu capitolul "invitati". Peste 120 de oameni au trecut prin platoul Sport Center in conditiile in care proiectul se desfasoara sambata si duminica dupa-amiaza. Zile si ore cand, ori astepti o competitie in care esti implicat ori te intorci pe partea cealalta a patului. Ar fi pacat sa dau cateva nume si sa nu-i amintesc pe toti asa cum ar fi pacat sa nu fac din acest proiect ceea ce crede colegul meu Dragos Borchina ca este deja: "Singura emisiune cu adevarat de sport din Romania"

4 comentarii:

  1. Buna seara! Urmaresc deseori emisiunea dumneavoastra,insa cel care imi place este Dragos Borchina. Are, spre deosebire de dumneavoastra, un talent oratoric mai dezvoltat,la fel si o cultura sportiva mai vasta. De multe ori am impresia ca va certati invitatii,tipati, nu ii lasati sa raspunda si domnule Grigoroiu niciodata nu stiu daca ati terminat interventiile telefonice sau vizuale cu invitatii,pentru ca nu spuneti "multumesc"!!
    O emisiune buna, dar nu cred ca dumneavoastra trebuie sa primiti toti laurii,in spate probabil aveti armata de oamenii care lucreza ca totul sa iasa bine pe sticla.
    O seara buna!
    Tiberiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Tibi apreciez sinceritatea ta si mai ales modul civilizat in care ti-ai expus comentariul. Cu armata de oameni te-ai inselat dar nu-i bai. Buna seara si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. O pagina foarte interesanta. Mi-a facut o placere sa o citesc, o sa o prezint si prietenilor. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! Tine-o tot asa pentru ca e doar meritul tau si al posturilor pe care le scrii aici.
    Calitatea si unicitatea postarilor tale ne fac sa revenim pe blog si sa il citim zi de zi! Vei ajunge şi mai sus dacă vei continua aşa.
    Cu stima,
    Alexandru Popescu

    RăspundețiȘtergere