Pagini

martie 21, 2010

PROMOVAREA (IN)COMPETENTEI

Gazeta de azi si-a facut prima pagina cu un subiect din Sport Center. Aflat in platou, Marcel Puscas a caracterizat Steaua lui Stoichita ca fiind cea mai slaba generatie din toata istoria acestei echipe. Ce-a iesit pe printul GSP se vede in imaginea alaturata, iar eu pot spune ca am un dublu motiv de mandrie. Primul este legat evident de faptul ca una dintre cele mai tari marci din mass-media te "citeaza" si nu oricum ci chiar pe PRIMA pagina. Al doilea motiv are legatura directa cu jurnalistii de la GSP si va spun (si) de ce. Cu 4 ore inaintea emisiunii il rog pe un cunoscut reporter de acolo, ce are cat de cat o legatura cu trustul "meu", sa-mi promoveze in editia online cei doi invitati, Jean Padureanu si Marcel Puscas. Nu s-a putut, semn ca nu prezentam niciun fel de importanta. Apare insa ziarul de a doua zi si imi da "raspunsul" daca e sau nu ceva de capu' meu.

8 comentarii:

  1. Viorele mai am multe titluri de prima pagina.Debordez.Sint atit de incompetent incit chiar ii deranjez pe multi.Dar prosti.La fel si tu.O zi excelenta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu prea intelg ce vrei sa spui. Daca poti sa formulezi altfel....

    RăspundețiȘtergere
  3. sint EU ,LASCARICA<ce nu intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  4. toti se fac ca puscas n-ar fi interesant.eu cred ca-i prea periculos pt frf,lpf deci si pt ce-i din presa care sint blat cu ei.nu-i prima data cind il preiau ziarele.altfel,;galagiosii;tre marginalizati.e strategie veche viorele.ce drek nu intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum am inteles si intr-o oarecare masura iti dau dreptate ; Spun intr-o oarecare pentru ca eu nu sunt blat cu nimeni si in ziua de azi nu cred ca e un motiv de mandrie ci unul de pe urma caruia suferi

    RăspundețiȘtergere
  6. daca-l invitai pe sandu,turcu,borcea,etc te-ar fi preluat

    RăspundețiȘtergere
  7. Scopul meu nu e sa ma "preia" cineva ci sa fac ceva de calitate si cu cei de care zici tu nu cred ca se poate

    RăspundețiȘtergere
  8. sint LASCARICA.Ce ti-am zis cu Vasluiul si cu pariurile.Pastreaza o copie a emisiunii pt final de campionat.Pariuri,pariuri.Relatia dintre TM si BN este fff buna.BN bate la VS care bate la TM.scapa bn,VS ia titlul,rotita este TM.MORAES va ajunge la VS.VS are o cota de 1/52 in hong-kong.Avem campionat,avem valoare,nici in basca nu ne doare! Pazea ALBANIA!

    RăspundețiȘtergere