Pagini

martie 26, 2010

2010, ANUL "MONSTRULUI"

Disponibilizarile pe banda rulanta reprezinta noua moda din Romania. Mii de oameni (multi dintrei ei, adevarati profesionisti) isi pierd zilnic locurile de munca auzind aceeasi explicatie: "E criza !". In mai putin de doi ani, TOTUL a luat-o razna, iar putinii norocosi care si-au pastrat posturile nu sunt siguri decat de ziua de maine. Pe absolut nimeni nu intereseaza ce vor face nefericitii lasati de izbesliste, cei care se pregatesc sa depasesca milionul. O parte dintre ei va pleca "afara" cu toate ca nici acolo nu mai merge treaba. Altii vor iesi, pe unde pot, la cersit, un gest 100% de inteles in conditiile actuale. Un alt "grup" (si aici ma tem ca sunt foarte, foate multi) va inzeci rata infractionalitatii din Romania. Fara sa realizam vom reveni la vremurile cand ti-era frica sa iesi pe strada. Indiferent de ora. Casele vor fi cotrobaite "la greu", iar masinile vor fi si ele "cautate" de casetofoane, ochelari de soare, oglinzi sau telefoane mobile. Foamea naste monstri iar 2010 este, din pacate, anul perfect pentru aceste "creaturi".

2 comentarii:

  1. Lacomia combinata cu incompetenta si pacaleala asta dusa la infinit a unor nasc monstrii si mai mari. Monstrii mari ii inghit pe cei mici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca ii inghit pe aia mici. Fiecare are domeniul lui cu mentiunea ca cei mari pot actiona ani de zile fara asa fie prinsi sau deranjati de cineva.

    RăspundețiȘtergere