Pagini

martie 17, 2010

BANCIU, ANTRENORUL STELEI


Gigi Becali isi incepe (si) dupa-amiaza dinaintea meciului Dinamo-Steaua cu o interventie la Informatia de la Sport.ro. Ca intotdeauna, moderatorul e alaturi de comentatorul de ciclism, Radu Banciu, iar discutia dintre cei trei se porneste. Vine si subiectul legat de apararea "fragila" a Stelei. Becali anticipeaza o intrebare si spune ca Ovidiu Petre ar face fata si ca fundas central in absenta lui Jelev. "Muta" si Banciu: "V-aduceti aminte d-le Becali ca in iarna eu am fost cel care a avansat ideea aceasta cu Ovidiu Petre fundas central?". Periat si laudat de jurnalist de o buna bucata de vreme incoace, Gigi aproba: "Da, da,da, exact. Eu ti-am spus tie ca esti baiat destept. Bine ca a inteles-o pana la urma si Stoichita pe asta cu Ovidiu Petre". Dialogul nu mai necesita comentarii pentru ca spune totul despre starea (psihica) in care se gasesc unii dintre compatriotii nostri pentru care, sincer, ne rugam sa-si "revina". Eu unul nu cred ca mai au sanse.
PS: Sorine, acum chiar ca strig alaturi de tine: "Opriti dementa !"

4 comentarii:

  1. apropo de dialogul banciu - becali, cu o zi inainte patronul stelei zicea cam asa: eu nu ma mai supar pe tine ma banciule. uite, iti stiu si numele, ca sa vezi cat de important esti!

    intrebarea mea: tu ai vrea ca gigi becali sa-ti stie numele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniel, el le stie numele la foarte multi. Probabil si numele noastre. Problema e alta. Banciu face parte din categoria "baieti cu influenta in presa si buni cu mine". Asta e. O sa public zilele astea niste lucruri (adevarate) ca sa stie lumea mai bine cine e Banciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Banciu e un...trist. Atat pot spune despre un om pe care nu-l cunosc personal, dar din prestatiile lui radiofonice si la tv, am remarcat un frustrat trist, eternul posomorat, eternul Gica-contra dornic de a ajuge Gigi-pro.
    Tristetea lui se potrivea perfect cu entuziasmul lui Naum in transmisiunile de ciclism. Dar..atat! PAcat ca el nu intelege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Traian, ce sa zic ? Pertinent ca de obicei (nu e lauda) Mi-a placut aia cu Gigi-Pro. Chiar asta a ajuns pentru ca a vazut ca-i merge mai bine. O sa vezi inca un post in care el e tot "pro" fata de un alt membru al familiei Becali

    RăspundețiȘtergere