Pagini

august 02, 2010

I'm Ready !

Stiu, stiu ca nu mi-am onorat cuvantul de a reveni mai devreme pe blog. Ba chiar am depasit perioada inscrisa acolo. M-am gandit chiar sa nici nu mai scriu o perioada insa ar fi fost nedrept fata de voi, onesti ca si mine in ceea ce faceti. As fi vrut sa va povestesc despre un concediu cat de cat reusit, dar asemenea Sarbatorilor Pascale, l-am petrecut pe "burta goala". Se poarta in presa romaneasca sa muncesti pe gratis sau in cel mai bun caz, pe maruntisuri. Nici nu mai conteaza ce ai semnat si pe ce suma ai semnat. "Oamenii" si-au luat toate masurile si poate doar cei de la CEDO ar putea sa le dea planurile peste cap. Asta asa, ca gluma. Nu ma numar in schimb printre cei care au iesit sau vor sa iasa din presa, scarbiti de mocirla tot mai adanca din aceasta breasla. Imi plac cursele de anduranta precum si oamenii care ma subestimeaza savurand victoria cu mult inainte de finalul competitiei. Ma refer atat la (re)intalnirile pe care o sa ni le ofere viata precum si la viitorul meu in presa, ASIGURAT indiferent de soarta unei televiziuni care nu ma lasa acum sa traiesc desi eu nu am lasat-o anterior sa moara.

6 comentarii:

  1. "[...]soarta unei televiziuni care nu ma lasa acum sa traiesc desi eu nu am lasat-o anterior sa moara." Sa inteleg ca nu mai esti la Telesport sau ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca sunt dar rabdarea mea a ajuns la final vis a vis de respectul de care (nu) am parte din directia celor care se ocupa de postul asta

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel care se "ocupa" de acest post e cumva Vlad Enachescu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Editorial el se ocupa. Problemele mele insa tin de o cu totul alta natura.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.gsp.ro/gsp-special/media/se-intra-in-incapacitate-de-plata-la-telesport-201151.html Stii cumva daca acest link este real si chiar sunt probleme de asemenea gen ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am cunostinta ca limba romana sa aiba un cuvant si mai "tare" decat "real". Mi-as fi dorit insa sa aiba si sa-l scriu aici.

    RăspundețiȘtergere