Pagini

iulie 13, 2010

Comparati si "cumparati" !

Primul antrenament al Interului sub comanda lui Rafael Benitez a fost urmarit de pe margine si de oficialii milanezi Marco Branca, Amedeo Carboni si Piero Ausilio. Nu spun mai multe, ci va las pe voi sa faceti o comparatie intre aceasta "imagine" si cadrele (tot cu oficiali) surprinse la antrenamentele echipelor de la noi. Eu le-am gasit pe cele de la Steaua , Dinamo , Craiova si FC Timisoara, dar mai sunt multe imagini de acest gen care asteapta sa fie (re)descoperite :).

5 comentarii:

  1. Amedeo Carboni vroia sa mai joace si cred si-a gresit echipamentul. Daca evolua vreo 25 de secunde in finala de la Madrid, legitimat subit la Inter (cum a intrat Iordanescu la Sevilla), putea sa castige si el macar o Liga Campionilor ca jucator, in afara Cupei Cupelor si Cupei UEFA castigate in cariera. Dar italienii italienii raman. Nu degeaba alaltaieri a fost ziua lui Giorgio Armani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce prestanta pot sa aiba acei oameni in comparatie cu ai nostri despre care ai impresia ca sunt ospatari, ingrijitori de teren sau sefi de sala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Diferenta e ca la noi, in presa (cel putin la GSP) se foloseste Digital Soccer Project (acum Panini Digital) pentru masurarea statisticilor fiecarui jucator, in loc sa investeasca timp si bani intr-un proiect original al lor. Noi ii copiem si facem un kitsch.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun postul. Senzationala comparatie. Mult mai profunda decat pare. Bravo! (Madalin)

    RăspundețiȘtergere