Pagini

august 12, 2010

Liber de contract

Sincer nu ma asteptam sa ma sune atata lume ca sa ma intrebe de "sanatate" zilele astea. Oameni de fotbal, ziaristi alaturi de prieteni vechi sau mai noi au vrut sa stie in ce ape ma "scald" dupa falimentul unui post caruia nu mai vreau sa-i pronunt numele. Decat la Tribunal. "Pe cine ai batut de acolo de nu ai facut si tu pasul spre Dolce ?", m-au intrebat, logic, cativa. Raspunsul meu a fost pe masura ironiei lor: "Pe nimeni, dar recunosc ca unora o sa le bat.....obrazul in cazul in care mi se mai atenueaza scarba fata de ei!". Recunosc faptul ca unele dintre aceste "telefoane" au avut mai mult sau mai putin si scopul de a ma oferta chiar daca totul s-a rezumat la o simpla intrebare sau la o propunere asa "in mare". Desi am plecat de la Casa Presei cu o "gaura" extrem de mare in buget nu ma grabesc deocamdata sa iau o decizie. Nu ca ar exista riscul sa ma pripesc ci pur si simplu vreau sa vad cam ce ar putea sa-mi mai ofere viata (profesional vorbind), chiar si pe criza asta, dupa 11 ani de activitate. Probabil ca in 3-4 zile veti gasi pe blogul meu numele viitoarei destinatii. In mod cert nu va fi una pe care ar trebui sa o "scotocesti" serios ca sa dai de semnatura mea.

6 comentarii:

  1. ...hai mai repede pe sticla, cu emisiuni la fel de bune...si cu acelasi stil profesionist si serios cu care ai obisnuit iubitorii de SPORT (nu doar de fotbal). Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci omule ! Am promis intr-un post anterior ca nu o sa "scapati" de mine si de obicei ma tin de cuvant :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Viorel! Ce zici de ideea asta? http://blogtelesport.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru noul transfer! Spor si in sfarsit suntem colegi de trust :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan, multumesc ! Anuntul oficial insa nu am "voie" deocamdata sa-l fac ! Toate la timpul lor ! Ce iti e si cu ziaristii astia (buni). Nu mai poti sa pastrezi un secret :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdan o sa-l facem noi :)))) Avem acceptul de sus :D

    RăspundețiȘtergere