Pagini

august 10, 2010

FINAL URAT

De astazi nu mai am oficial nicio treaba cu insolventul Telesport sau cu trustul Realitatea-Catavencu. Si sper sa nici nu mai am vreodata in viata mea. Imposibil de spus de ce majoritatea despartirilor nu se poate face in conditii civilizate. Demne de secolul in care traim. Nici pana azi eu, in calitate de (fost) angajat, nu am primit nicio instiintare in privinta situatiei acestui post. Ultimele cuvinte auzite acum vreo luna din gura celor care au condus acest post, editorial si administrativ, au fost ca de fiecare data din martie incoace, aceleasi: "Nu va faceti probleme. Postul nu se va inchide iar voi o sa va primiti toti banii !". Sunt zeci de oameni care pot confirma asta. Desi am avut Redactor Sef, Director General si Administrator nici unul dintre acestia nu s-a sfiit sa faca un simpu anunt. Adevarul e ca in unele cazuri ti-e al dracului de greu sa privesti niste oameni in ochi. Personal, am aflat de pe un blog ca postul e in insolventa, iar vis a vis de zecile de milioane vechi pentru care am muncit in ultima vreme, nici acum nu stiu cui sa ma adresez. "Grupul Realitatea nu are nicio treaba cu firma care ar fi trebuit sa va plateasca drepturile de autor", acesta a fost raspunsul primit acum de la acelasi departament care avea "treaba" cu firma respectiva cand Trustul a preluat Telesportul. Asta apropo de sloganul: "NOI VREM RESPECT !".

7 comentarii:

  1. ASTA E TIC .EXISTA UN D-ZEU PENTRU TOTI.
    LE DORESC SA PATESCA DE10 ORI MAI RAU DECAT NOI.

    RăspundețiȘtergere
  2. doar ei au de pierdut in cazul asta. spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim-Nu stiu daca o sa pateasca dar cu siguranta ca o sa plateasca de 10 ori mai mult decat noi. Nu voi avea liniste.

    Dani-Pentru cine stie lucrurile astea, poate ca ai dreptate. Cei mai multi insa nu le stiu. De asta scriu si pe blog. Ca sa previn oameni nevinovati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Viorel, te gandesti sa revii la Radio Romania Actualitati?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici daca m-ar pune Presedintele institutiei nu m-as intoarce la Radio.

    RăspundețiȘtergere
  6. Niciodată să nu spui niciodată ;) Aşa a făcut şi Ilie Dumitrescu, iar acum e "antrenor" la Steaua...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai si tu dreptate. Atunci in urmatorii 50 de ani nu o sa fiu interesat sa ma intorc in Radio. Dupa aceea.....e posibil.

    RăspundețiȘtergere