Pagini

august 03, 2010

Clonaţi-l pe Mitran !

Daca Marius Mitran se retrage din presa sau emigreaza in strainatate, foarte multi jurnalisti din Romania ar ramane fara "paine". Ma uit ieri pe Sport.ro la inceputul "INFORMATIEI" , unde Vali Moraru il saluta (pentru a suta mia oara in cariera sa) pe invitatul sau, Marius Mitran. Pe la 10 seara dau pe Telesport si vad ca acelasi Mitran era unul dintre invitatii "FABRICII de SPORT". Trec si peste asta si ma pun in pat avand televizorul aprins. Pe TVR 2, o noua editie "REPLAY" (in reluare, ce-i drept). Mai are rost sa va spun cu cine schimba o vorba-doua Marian Olaianos ? Nu cred ca mai are. N-am absolut nimic de impartit cu Marius pe care-l consider un jurnalist BUN al breslei noastre. Nu pot intelege insa de ce atat el cat si oamenii care-l cheama obsesiv in emisiuni nu realizeaza ca demonetizarea actioneaza in ambele sensuri.

3 comentarii:

  1. Ai uitat de Sport Total FM si DigiSport, poate chiar GSPTV uneori. Eu cred ca doar Mos Craciun il poate depasi, avand in vedere ca e peste tot. Dar il respect din prisma experientei, chiar daca uneori exagereaza in privinta lui Marius Lacatus. Poate e un caracter frumos si un suflet mare, fost mare jucator, dar in niciun caz mare antrenor dupa trofee (poate doar un bun motivator, gen Maradona). Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sport Total FM nu ascult iar Digi si GSP Tv nu prind. Oricum, tare misto aia cu Mos Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. exagerezi prietene....este prezent pe la toate emisiunine pentru ca are ce spune si face analize foarte bune...ma uit la fotbal de cand aveam 8 ani si pot spune ca marius mitran este jurnalistul pe care-l urmaresc cu cel mai mare interes...asa ca nu inteleg ideea ta.

    RăspundețiȘtergere