Pagini

august 16, 2010

Back in business !

La inceputul lunii viitoare voi incepe treaba la cel mai ambitios proiect cu care am avut de-a face vreodata. A fost genul de oferta cu care nu te intalnesti de multe ori in viata, motiv pentru care ma felicit ca mi-am pastrat in zilele de dupa anuntul insolventei ........calmul si echilibrul. Alte detalii in acest moment nu am cum sa dau, dar sunt convins ca cititorii mei sunt baieti destepti si cand e vorba sa faca anumite conexiuni. Marea surpriza o vor avea insa cei care au facut tot posibilul in ultima vreme ca sa ma scoata din decor. La un moment dat nu mai stiau ce dracu sa mai inventeze ca sa ma tina departe de prim plan, ultima "dedicatie" pe care au vrut sa mi-o faca vizand o emisiune obscura cu masini. Dar vorba cuiva care si-a construit un nume important in aceasta breasla: "Lasa-i Vio ! Mortii cu mortii, viii cu viii !".

9 comentarii:

  1. Bravo Tic felicitari.Si nu uita ataca cand poti (iti dai seama la ce fac referire)
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Tic si sa stii ca nu am uitat ce m-ai rugat. Totul e sa ai noroc ! Cat despre atacuri stii raspunsul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Se va intoarce roata. Anonimii (sau mai bine spus cei care au intampinat dificultati si altii au incercat sa-i transforme in anonimi fara putere) vor deveni cunoscuti si invers. Vei vedea

    RăspundețiȘtergere
  4. Madalin, daca te referi la roata profesionala nu-mi bat capul cu asa ceva. Cum zicea nea Mitica: "Sunt niste licurici !". Fata de ei insa vreau sa devin cunoscut prin faptul ca nu o sa-i las pana nu vor plati pentru "jaful" comis. Este revoltator sa birjeresti niste oameni si sa-i minti in fata iar dupa ce-ti iese tie "combinatia" sa-i lasi pe aia si pe drumuri si fara banii pentru care au muncit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stiu. Poate mai bine ca multi. Pe mine, cel putin, m-au compromis grav, dar asta e!

    RăspundețiȘtergere
  6. bafta multa, viorele. nu ma mira ca nu esti la dolce, m-a mirat doar cum de ai rezistat pana in ultimele momentel la tls. doar ca era prea greu pt cei care au sambata si duminica pe post de WEEKEND sa si umple spatiul ala de 5-6-7 ore... iti doresc sa-ti mearga bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc ; comentariu mai la obiect decat atat nici ca se putea

    RăspundețiȘtergere
  8. Offffff ! Un secret nu mai poti sa pastrezi in tara asta :)

    PS: Merci

    RăspundețiȘtergere