Pagini

mai 03, 2010

URÂTĂ E BĂTRÂNEŢEA, "PROCUROARE" !

Până acum un an-doi, aveai ca ziarist mici sau mari reţineri atunci când îl sunai pe Cornel Dinu sa-l intrebi ceva. Riscai sa te trimita la "munca câmpului" si să-ti închida telefonul sau să-ţi raspunda totusi la intrebare pe un ton zeflemitor. Omul ţinea la prestanţa sa si nu concepea să fie deranjat de zeci de ori pe zi. Fără sa ne dam insa seama, Dinu si-a schimbat radical in ultima vreme atât atitudinea cat mai ales discursul. Raspunde oricui, oricând şi critică/acuză, in primul rand, tot ce mişca in curtea lui Dinamo. "Desfiinţează" aproape zilnic, prin declaraţiile sale, jucatori, antrenori şi acţionari dându-le din plin "apă la moară" celor care spuneau de mult timp: "Cât va fi Dinu in orice funcţie la club, Dinamo nu va avea parte de linişte". Probabil ca vârsta si starea psihica îl impiedica să-şi mai aduca aminte ce-a facut el de-a lungul timpului ca antrenor şi mai nou ca oficial al echipei din "Stefan cel Mare". Urât mod ţi-ai ales de a ieşi din scenă, Mister !

5 comentarii:

  1. Eu nu pot sa inteleg, cum il tolereaza aia acolo pe banii lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil e scarbit de mocirla din fotbal-creditori nesimtiti,conducatori perversi,presedinti de club imbibati de ticala,presa intr-un procent destul de mare mizerabila,exact asa simtim si vedem si noi de multi ani incoace,si ii dau dreptate chiar daca sunt stelist si nu il suport ca om de fotbal.Si persoana de mai sus care vorbeste fara sa stie,creditorii aia de la Dinamo ca si la majoritatea cluburilor,nu baga bani,ci doar scot bani,unii mai mult altii mai putin,auzi pe banii lor,ce penibila tara si ce penibili oameni o populeaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice ai spune George, el strica atmosfera prin declaratiile sale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar Turcu,atunci cand s-a luat de antrenor la televizor si l-a facut in toate felurile vorbesc si de Rednic si de Bonetti,Borcea care accepta sa fie sluga impresarilor aceia renumiti,Badea care se da in functie de cum se clatina barca nu strica atmosfera?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba da George, dar de la aia nu aveam (si cred ca nici tu) niciun fel de pretentie. Dinu a jucat fotbal, a antrenat si e urat sa faci ce face el.

    RăspundețiȘtergere