Pagini

mai 27, 2010

PIERDERE PLANIFICATĂ

Când vezi pe cine a adus Timişoara în locul demisionarului Sabău, îţi dai seama imediat ce o să-i aştepte pe şi aşa greu încercaţii suporteri bănăţeni în sezonul viitor. Sau cel puţin, în prima parte a lui. Indiferent din ce unghi ai privi, nu există o explicaţie logică vis-a-vis de instalarea lui Maurizio Trombetta pe banca tehnică. Victoria de pe "Olimpico" şi egalul de acasă cu Chelsea, ambele reuşite cu CFR Cluj, reprezintă foarte puţin pentru orice antrenor de la care se aşteaptă ceva serios. Mai ales pentru unul care mai şi vine la Timişoara direct de la JUNIORII unui club italian din Serie B. Cu toate astea nu-i suspectez pe Iancu şi Chivorchian de naivitate sau de prostie ci mai degrabă de crearea unui alibi care să scuze/acopere eşecurile "luate în calcul" (şi) pentru noul campionat.

2 comentarii:

  1. Antrenorii gen Trombetta, Conceicao, Uhrin, Mandorlini sunt praf in ochi. Daca vroiau performante si investeau, cluburile din Romania aduceau antrenori straini buni, macar decenti, pe un salalariu de 1-2 milioane de Euro pe an.
    Asa aduc non-antrenori care pot fi usor instruiti sa asculte patronii si care sa fie docili. In Romania nu se vrea performanta, se vrea doar profit imediat, cu efort si investitii zero.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect dar cu o singura exceptie: Uhrin. Restul zici ca sunt frati de sange. Facuti din acelasi aluat. Umili si "dispusi" sa se injoseasca pentru a-si face CV-ul.

    RăspundețiȘtergere