Pagini

mai 23, 2010

PENTRU MOURINHO...FĂRĂ NUMĂR !

Dacă ar fi posibil să contabilizezi cât s-a vorbit in România, după finala Champions League, de Mourinho şi cât s-a vorbit de Chivu, cu siguranţă ca portughezul ar câştiga detaşat. Ai senzaţia ca primul este român si nu cel de-al doilea. Dar ce mai conteaza atât timp cât eşti "cool" dacă discuţi in toate cercurile de Mourinho. Dă bine, mai ales dacă o bagi şi pe aia: "E super-tare omu' cu atitudinea aia arogantă faţă de toată lumea !". Nu va mai curge multa apă pe Dâmboviţa până când portughezului îi va fi compusă şi o manea de către cei care nu sunt in stare să-ţi mai zică şi altceva interesant despre Finala Ligii. Sau despre fotbal, în general. Nu sunt ipocrit să spun că lusitanul nu ar fi un antrenor mare, dar de aici şi până la tupeul de a călca totul în picioare pentru el, e cale lungă şi greşită. Chiar acum vreo 10 zile, l-am facut "varză" pe Mircea Lucescu pentru că şi-a permis să declare că nu i-a plăcut fotbalul practicat de echipele antrenate de Mourinho. Deci !!! n-a zis ca portughezul nu ştie meserie. Insă ce importanţă mai are că Lucescu e român, că a câştigat şi el DOUĂ trofee europene sau că a antrenat pe Inter atunci când Mourinho căra baxurile cu apă pe la antrenamentele Barcelonei. Să tacă naibii din gură pentru ca Mourinho e mândria ţării ! Halal popor.

2 comentarii:

  1. Da-mi voie sa-mi exprim simtirile si sa spun ca-i urasc la fel pe amandoi. In calitate de suporter ros-albastru, Lucescu a privit Steaua ca pe fructul din varful pomului, n-ajunge la el, dar zice ca oricum e stricat. De 25 de ani loveste Steaua incontinuu fiindca ura lui provine din iubire amestecata cu frustrare.
    Cat despre Mourinho, in calitate de om fascinat de fotbalul german si de Bayern in special, sa-si bage cupa aia undeva. Daca asa se castiga Liga Campionilor sper ca omu' asta sa se retraga cat mai curand fiindca nu mai vreau sa mai vad astfel de meciuri in fazele superioare ale Ligii Campionilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. George, scopul scuza mijloacele mai ales cand vrei sa iei UEFA Champions League. Ma deranjeaza insa aceasta obsesie facuta pentru Mourinho. Cat despre prima parte, da-mi voie sa ma abtin.

    RăspundețiȘtergere