Pagini

mai 24, 2010

NOUĂ CHIAR NE PASĂ DE SPORT !

La nici un an de la start, "SPORT CENTER" a devenit un reper important în rândul consumatorilor de emisiuni TV. Primii care ne-au "băgat în seamă" au fost cei de la Universitatea Cluj. Site-ul Gloriei Bistriţa nu s-a lăsat mai prejos atunci când a remarcat prezenţa lui Şumudică in platou. Nici ziarele nu puteau sta deoparte, Cotidianul de sport, numarul 1,Gazeta Sporturilor făcându-şi chiar PRIMA PAGINĂ dintr-o declaraţie dată de Marcel Puşcaş la Sport Center. "Provincia" a ţinut şi ea să ne semnaleze prezenţa astfel că ZIARUL de PRAHOVA ne-a promovat subiectele din baschet. Intr-o "junglă" a presei sportive, în care calitatea tinde să fie "aruncată" de tot la coşul de gunoi, nu ne aşteptam (eu, Dragoş şi Sorin) să contăm atât de repede. Alţii, însă, ne-au trezit la viaţă, obligându-ne totodată să o ţinem tot aşa. Promitem !

6 comentarii:

  1. La mai mare domnilor ! O singura remarca: sunteti prea "cuminti" cateodata si deveniti putin plictisitori. Dar repet, cateodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, am mai spus-o si eu, ati putea fi putin mai acizi si mai directi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo. Telesportul avea si el un site, de cateva luni nu mai exista, ce s-a intamplat cu el?? N-ati putea sa-l reinviati?

    RăspundețiȘtergere
  4. Glumind putin, bine ca nu suntem tot timpul plictisitori. Dar am inteles mesajul vostru. Cat despre site, nu cred ca mai poate fi reinviat momentan deoarece a existat o comasare ce a avut drept rezultat www.sportnews.ro. Daca e bun sau rau, voi decideti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine, dar site-ul este doar cu stiri sportive, eu ma refeream la ceva direct de comunicare cu telespectatorii ceva ca un forum, foarte simplu si rapid.

    RăspundețiȘtergere