Pagini

mai 14, 2010

"GREŞELILE" LUI PANDURU

Personal nu m-a surprins absolut deloc plecarea lui Basarab Panduru din Ghencea. N-am înţeles însă de ce nu a luat decizia încă din momentul în care s-a gandit la ea, şi anume, la finele meciului de la Alba Iulia. Cunoscând dedesubturile "poveştii", sunt convins ca Steaua a pierdut mai mult decat el prin această plecare. E ilogic să contabilizezi bunele si relele lui Panduru ca director sportiv în condiţiile în care nu a fost lăsat să-şi dezvolte nicio idee. De fapt e imposibil de crezut că în afară de Becali va mai decide altcineva vreodata la Steaua, motiv pentru care Mihai Stoica si chiar Adrian Ilie se pot considera nişte norocoşi. I s-a pus în "cârcă" aducerea lui Gora Tall, ziariştii de "casă" ai lui Gigi uitând însă intenţionat că cel care-l cunoştea din Cipru pe fundaşul senegalez era Stoichiţă si nu Panduru. Poate că fostul decar din Ghencea a greşit că nu a polemizat la TV cu omologii sai din Liga 1, că nu a venit cu bani de acasă pentru a cumpăra jucători, că nu a ratat niciun ANTRENAMENT al ros-albaştrilor de când a fost învestit sau că a vrut să-şi respecte angajamentul în pofida a două oferte CONCRETE de a antrena in primul eşalon. Ca sa nu mai vorbim de gestul de fair-play făcut faţă de Bergodi, UNIC până acum in acest fotbal mizerabil. Da, este un articol care-i ia partea acestui om ţinând cont că ştiam ce vroia să facă la şi din Steaua. Nu va trece mult si veţi afla/vedea şi voi aceste lucruri. Dar va fi vorba, evident, de o cu totul altă echipă.

6 comentarii:

  1. Respect pentru totdeauna pentru Pandi.Ai dreptate, gestul este unic, si probabil va ramane unic. S-a vazut de la inceput ca locul lui nu este acolo printre yesmeni, el era nu numai cu durere de portofel ci si cu sufletul, si la ce se intampla acum la Steaua, daca esti cu sufletul nu poti sa accepti mizeriile conducatorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. George, cand citesc comentariile tale am impresia ca sunt scrise de mine. Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca gandim aproximativ la fel, insemna ca si tu esti stelist??Daca nu, cu cine tii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt nici stelist si nici nu simpatizez cu alta echipa. E vorba doar de a privi lucrurile intr-un mod OBIECTIV, la asta ma refeream

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inteles, ca jurnalist, asupra fotbalului si al sportului in general, trebuie sa ai un punct de vedere obiectiv, dar urmarind sportul atata timp, trebuie sa simpatizezi cu cineva, e imposibil sa nu iti placa o echipa mai mult decat restul.
    Mersi anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca o sa ma crezi, dar chiar nu simpatizez cu nimeni. Poate in copilarie (13-14 ani, pe acolo) am avut o usoara apropiere fata de Sportul Studentesc.

    RăspundețiȘtergere