Pagini

mai 10, 2010

6, VINE "PIŢI" !?

Presa continuă de câteva zile să speculeze pe marginea condiţiilor (im)puse lui Gigi Becali de catre Piţurcă pentru ca acesta din urma să revină în Ghencea. Aflăm, printre altele, că "Piţi" i-ar fi cerut patronului Stelei să-şi pună "lacăt la gură" dar şi cooptarea in cadrul clubului a fostelor glorii roş-albastre. Nimic mai fals. În realitate, Piţurcă i-a pus lui Becali O SINGURĂ condiţie pentru a semna din vara încolo. Vrea ŞASE JUCĂTORI, cifră extrem de familiară fostului selecţioner. Cu toţii sunt români şi evolueaza în Liga 1, "stoperul" Unirii Urziceni, Galamaz, fiind în capul listei. "Mingea" e acum în terenul lui Gigi dar e aproape imposibil de crezut ca finanţatorul îşi permite să cumpere măcar trei dintre fotbaliştii solicitaţi de Piţurcă. Şi degeaba i-ar transfera până la urmă pentru că ultimul mesaj al celui pe care-l vrea antrenor a sunat astfel: "Dacă nu îi cumperi pe toţi şase, îţi dau cuvântul meu că nu vin !"

4 comentarii:

  1. Si eu as scanda:Piti,Piti,Piti nu veniii - nu veniii - nu veniii

    RăspundețiȘtergere
  2. George, sunt partial de acord cu tine. Din anumite puncte de vedere, Piturca e UNICA (nu cea mai buna) solutie pentru salvarea Stelei. Din pacate pentru un asemenea club, aici s-a ajuns !

    RăspundețiȘtergere
  3. Venirea lui Piti nu ar face decat sa amane deznodamantul pe care noi stelistii ni-l dorim cu totii,plecarea creditorului.Teoretic Piti n-ar putea sta mai mult de 2-3 sau 4 ani,si dupa plecarea lui se va reveni la situatia initiala, asa ca nu se rezolva nimic pana nu pleaca puroiul din loja.

    RăspundețiȘtergere